Kom og mød Hjerterytterne ved Bilka i Randers

Skrevet tirsdag d. 28. august 2018

Hjerterytterne er Hjerteforeningens cykelhold. Holdet blev etableret i begyndelsen af 2016 af en lille engagereret gruppe motionscyklister i København, der nærede et stort ønske om at kombinere motion og fællesskab med en helhjertet indsats for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.

Hjerterytterne fra Team Esbjerg, Team Randers og Team Nordsjælland kommer forbi Randers fredag 31. august kl. ca. 12, ved Bilka i anledning af deres årsprojekt.
Turen starter i Esbjerg med overnatning på Søhøjlandet, videre fredag over Randers med stop ved Bilka og anden overnatning på Fuglsøcentret, videre lørdag med færgen til Odden og tredje overnatning på Sidesporet i Holbæk.
Vi cykler 3½ dag i alt 400km.

Hjerterytterne ønsker at skabe fantastiske cykeloplevelser for alle ryttere med fokus på værdier som motion, fællesskab og sportslige udfordringer for alle. Vi vil medvirke til at alle ryttere kommer i god form og oplever glæden ved motion –og samtidig gøre en helhjertet indsats for andre.

Samtidig er det vores mål at medvirke til udbredelsen af kendskabet til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden og ved samle penge ind til hele Danmarks hjertesag.

Det er Hjerterytternes store ønske at rekruttere både kvinder og mænd, nybegyndere såvel som erfarne motionscyklister – på tværs af alle aldre (minimum 18 år). For Hjerterytterne er for cykelentusiaster – på tværs af racercykelkvalitet, niveau, køn, uddannelse og titel.

Hvis du ønsker mere information om hvordan man bliver hjerterytter, kan du orientere dig på deres hjemmeside her