Fantastisk møde med Hjerterytterne

Skrevet mandag d. 3. september 2018

Hjerterytterne fra Team Esbjerg, Team Randers og Team Nordsjælland kom forbi Randers fredag 31. august i anledning af deres årsprojekt.

Vi var på målstregen ved Bilka i Randers Storcenter for at tage godt imod Hjerterytterne.
Forplejningen var fin – sponsoreret af Bilka. Tak for det!
Humøret var højt og vi havde et par dejlige timer sammen.

Vi kommer igen næste år, kære Hjerteryttere!
I er for seje!

Se billeder herfra nedenfor.

Thomas – Holdkaptajn for Hjerterytterne i Randers og en repræsentant for Bilka.

Hjerterytterne på målstregen
Hjerterytterne på målstregen.

Bannere
Lidt reklame for Hjerteforeningen  i Randers og Giv Liv kampagnen.

Hjerteforeningen
Lidt reklame for Hjerteforeningen.

Hjerterytterne er Hjerteforeningens cykelhold. Holdet blev etableret i begyndelsen af 2016 af en lille engagereret gruppe motionscyklister i København, der nærede et stort ønske om at kombinere motion og fællesskab med en helhjertet indsats for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.

Hjerterytterne ønsker at skabe fantastiske cykeloplevelser for alle ryttere med fokus på værdier som motion, fællesskab og sportslige udfordringer for alle. Vi vil medvirke til at alle ryttere kommer i god form og oplever glæden ved motion –og samtidig gøre en helhjertet indsats for andre.

Samtidig er det vores mål at medvirke til udbredelsen af kendskabet til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden og ved samle penge ind til hele Danmarks hjertesag.

Det er Hjerterytternes store ønske at rekruttere både kvinder og mænd, nybegyndere såvel som erfarne motionscyklister – på tværs af alle aldre (minimum 18 år). For Hjerterytterne er for cykelentusiaster – på tværs af racercykelkvalitet, niveau, køn, uddannelse og titel.

Hvis du ønsker mere information om hvordan man bliver hjerterytter, kan du orientere dig på deres hjemmeside her