Få den nyeste viden om lokale hjerteaktiviteter i Randers området

Vi, Hjerteforeningen Randers, ønsker at oplyse dig om fremtidige aktiviteter for patienter og pårørende i dit nærområde, som f.eks. hjertecaféer, foredrag og motionsaktiviteter.

Skrevet torsdag d. 21. juni 2018

Medlem af Hjerteforeningen?

Såfremt du indtil nu ikke har modtaget nyhedsbreve fra os, er det muligt at vi ikke har din e-mailadresse, eller den vi har, ikke er korrekt.

Så hvis du allerede er medlem af Hjerteforeningen og ønsker at modtage nyhedsbreve fra os i lokalforeningen i Randers, skal du sende en e-mail til medlem@hjerteforeningen.dk og oplyse dit navn og gerne medlemsnummer i den.

De søde medarbejdere i medlemsservice vil så registrere din e-mailadresse eller opdatere den du har registreret på dit medlemskab.

Endnu ikke medlem?

Hvis du endnu ikke er medlem af Hjerteforeningen, men ønsker at modtage nyhedsbreve fra os i lokalforeningen i Randers, kan du sende os en e-mail, hvor du skriver du ønsker at modtage nyhedsbreve i fremtiden.

E-mailen skal sendes til randers@hjerteforeningen.dk

(Vi gemmer din e-mailadresse mhp. at sende nyhedsbreve og den vil ikke blive brugt til andet. Du kan altid bede om at blive slettet fra listen)

Alle er velkomne til at blive medlem af Hjerteforeningen.

Læs mere her, hvor du bl.a. har mulighed for 6 måneders gratis prøvemedlemskab: https://hjerteforeningen.dk/stoet-os/bliv-medlem/proevemedlem/

En Hjertehilsen til jer alle

Bestyrelsen i Hjerteforeningen Randers