Børnebørnenes madværksted – nu også i Randers

Skrevet fredag d. 27. september 2019

Tid til samvær og nye madoplevelser

Hjerteforeningen Randers inviterer bedsteforældre og børnebørn i alderen 4. – 6. klasse til at deltage i Børnebørnenes madværksted .

Børnebørnenes madværksted er sjove madkurser for børn og bedsteforældre. Et madkursus hos os betyder hyggeligt samvær på tomandshånd og fælles madoplevelser i Hjerteforeningens kulinariske køkkenunivers.

Kålchips, blå smoothies og madmuffins. Det er nogle af stoppestederne på jeres nye fælles madrejse. Undervisningen foregår i mindre hold under kyndig vejledning af en uddannet underviser. Undervejs lærer I hinanden bedre at kende, når vi snakker madkultur før og nu, spirer pink grønkål sammen og spiller ’madkrig’ med sunde og usunde madvarer.

Vi mødes 4 onsdage d. 30/10 – 6/11 -20/11 og  27/11  kl. 16.30 – 19.30

Søndermarksskolen i Vorup,  8940 Randers  SV.

Tilmelding

Til Yvonne Dahl på randers@hjerteforeningen.dk eller tlf. 41146434 senest d. 16/10 2019